Fire Dining by Julie Minne
Heerlijk buiten koken op Buitenvuren type BBQ met grill én teppanyaki, zoals White Fire en Ofyr, zijn ongelofelijk hot. Deze vuren zijn makkelijker te onderhouden dan een klassieke BBQ én je kunt er gewoon álles op bereiden. Bovendien zijn ze ook supergezellig als vuurschaal in je tuin!
Met Fire Dining wil Julie Minne aantonen dat fine dining perfect mogelijk is met deze toestellen en dat je met een goeie voorbereiding de hele middag of avond samen met je gasten kunt tafelen. Alle gerechten zijn dan ook gemaakt om te sharen. Van heerlijk fingerfood, originele side dishes en hoofdgerechten met schaal- en schelpdieren, vis, vlees en gevogelte tot zoete afsluiters. Wij, Kaapwijn Brugge, mochten in het boek voor de wine-pairing zorgen bij een aantal gerechten. Ontdek onze wijnen: Bodega De Moya | Maria - Casa Rojo | El gordo del circo - Carlo Scala | BBQ Wine - Vignobles Vellas | Belle et Rebelle - The Fishwives Club - take a look & discover or even better, try it out & have a taste of our wines!