De vier druivensoorten worden per jaar, aan de hand van de resultaten van de oogst, in een wisselend percentage geblend. Dit leidt tot een unieke wijn die de karakteristieken van het specifieke oogstjaar weergeeft. De druiven worden met de hand geplukt en de wijn wordt gedurende 10 maanden tweederde op Frans en eenderde op Amerikaanse eiken vaten gelagerd. De wijn heeft een diep robijnrode kleur met paarse tonen. Het aroma in deze wijn is rijk aan zwarte bessen, kersen en bloemen aangevuld met tonen van vanille en toast door de houtlagering. Lange afdronk die eindigt met een elegant mondgevoel. Combineert bijzonder goed bij rood vlees, stoofvlees, wildgerechten en harde kazen.
Wijnhuis: Montgras
Wijnstreek: Colchagua (Chili)
Druivensoorten: Cabernet Sauvignon (50%), Syrah (25%), Carmenere (15%) and Malbec (10%).
Jaartal: 2021
Alcohol: 14%
Soort: Rood
Geur: Rode bes, zwarte bes, pruim, vijg, zwarte peper, eik, vanille, specerijen
Serveertemperatuur: 17° - 19° C
Houdbaarheid: Tot 6 jaar
Gerecht: Gegrild en gebraden rood vlees, wild, lamsvlees, schapenvlees, eendeborst, harde kazen