Handgeplukte druiven werden ontsteeld, gesorteerd en gefermenteerd in open gisttanks met gecontroleerde temperatuur . De schillen werden tijdens de fermentatie om de 2 uur met de hand geponst. Na 3 dagen werd het sap van de schil gehaald. Malolactische gisting en rijping vond plaats gedurende 21 maanden in Franse eikenhouten vaten van 225 liter (40% nieuw).
Complexe aroma's van zwarte bessen, kruiden, zoethout en donkere chocolade domineren de neus. De smaak is zacht en luxueus, met gelaagde smaken van rood en zwart fruit. Een krachtig gestructureerde wijn met elegante, fijne tannines en een aanhoudende, droge afdronk. 1 van de top Pinotages van Zuid-Afrika.
Land : Zuid-Afrika
Druivensoorten: Pinotage
Inhoud: 150cl
Kleur: Robijnrood
Geur: Complexe aroma's van zwarte bessen, kruiden, zoethout en donkere chocolade domineren de neus
Afdronk: Een krachtig gestructureerde wijn met elegante, fijne tannines en een aanhoudende, droge afdronk